Maatschappelijk verantwoord ondernemen

minivlag-1024x683

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

Lees hieronder hoe wij ons steentje bijdragen in deze wereld.

Een deel van onze opbrengst schenken wij aan Stichting Achterhoekse Ridders. Dit is een stichting die enkel onder de radar opereert: enkel bestuurders en wijkregisseurs zijn van het bestaan op de hoogte. De stichting biedt mensen kortdurende financiële hulp wanneer er financiële problemen dreigen te ontstaan. Hierin denken zij enkel mee in materiële steun. Voorbeelden van steun zijn: een wasmachine die plots kapot gaat en er geen geld voor een nieuwe is, een gift voor een goede actie, etc. 

“Stichting Achterhoekse Ridders is een prachtig initiatief waarbij er aan de medemens wordt gedacht! “

Hoewel wij proberen onze inkopen te doen op basis van bestellingen, zodat er zo min mogelijk waste ontstaat, kan het voorkomen dat plots een order niet meer doorgaat of wordt er bij de leverancier een minimale ordergrootte gehanteerd. Wanneer dit onverhoopt het geval is, wordt het gehele overschot aan producten gedoneerd aan Voedselbanken in de Achterhoek.

 

Zo helpen wij álle Achterhoekers!

Lokale ondernemers

Helemaal in deze crisis-tijd is het van belang lokale ondernemers een podium te geven. Ben jij een lokale ondernemer en heb je producten die in één van onze pakketten passen?

Neem vrijblijvend met ons contact op en hopelijk kunnen wij wat voor elkaar betekenen.

Lokale ondernemers die reeds een bijdrage leveren aan Achterhoekse Kerstpakketten: